Maskinutleie

Håndholdt løsning


Timeregistrering, dynamiske sjekklister (f.eks maskinrapport, SJA, uønsket hendelse), varebestilling og innhenting av signatur etter oppdrag. Enkel bildedokumentasjon av oppdrag, avvik, uønskede hendelser eller sjekklister.


Økonomi


Avansert prismatrise som kan styres av maskingrupper, kunde, kundeprosjekt og spesifikke oppdrag. Godkjenning av timer etter endte oppdrag og samlefakturering på prosjekt/ordre går som en lek. Rask faktureringsprosess leder til økt likviditet i bedriften.


Maskiner


Forvaltning av din verdifulle maskinpark med servicemodul, sjekklister, bookingkalender, GPS/maskindata og dimensjons regnskap der du raskt og enkelt kan se hvilke maskiner som er mest lønnsomme. All dokumentasjon samlet på et sted.


Microsoft Dynamics 365 Business Central

Voks utover grensene til din grunnleggende regnskapsprogramvare. Dynamics 365 Business Central er en alt-i-ett-løsning for forretningsadministrasjon som er enkel å bruke og tilpasse. Løs dine behov på en smidig måte idag og vær trygg på at løsningen vil kunne utvikle seg sammen med din virksomhet i årene som kommer!

Ta kontakt så forteller vi mer

Hvorfor jobbe med oss?

Vårt team består av utviklere og konsulenter som som brenner for hjelpe deg å finne de aller beste løsningene for din virksomhet. Vi kjenner bransjene vi har valgt å satse på godt og våre utviklere har alle over 20 års erfaring. Vi ønsker å bidra til økt inntjening og kontroll på prosessene i bedriften din. Ta gjerne kontakt, så ser vi raskt om det er noe spennende vi kan jobbe videre med sammen.

Mobil teknologi

Vi har laget en brukervennlig app som kan direkteintegreres med ditt forretningsystem. Den har en høy grad av fleksibilitet og tilpasningsmuligheter.

Bransjene ligger i vårt DNA

Vi har jobbet i flere tiår med forretningssystemer hos selskaper som jobber med utleie, parkering og maskinsalg.

Veivalg

Vi hjelper deg med å finne de rette løsningene for din virksomhet.

Våre fokusområder:

  • Implementere ERP systemer
  • Redusere “papirarbeid”
  • Digitalisere prosesser