Maskinsalg

Salg

Håndter innbyttemaskin direkte på ordren du lager for kunden, bokfør overpriser på en korrekt måte. Kjedesalg – se total inntjening på en maskin, uavhengig av antall transaskjoner og eiere. Integrert CRM for oppfølging av salgsmuligheter

Service

Ressurskalender for planlegging – grafisk fremstilling av dine ressurser. Service “kit”. App der de ansatte kan føre timer, kjøring, varer og andre kostnader knyttet til oppdragene. Dokumentasjon av avvik i henhold til garantisaker med bildedokumentasjon. Sjekklister. Historikk på maskiner i en “sykejournal”

Lager

Avansert lagerstyring med flere lokasjoner. Ansatt kan se hva kollegaer har av deler i bilene sine. Skyggeregister med søkbare varer fra leverandører. Business intelligence for optimering av varelager. Full oversikt over varelager i appen, manglende deler kan bestilles direkte fra felten som vanlig eller hasteordre.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Voks utover grensene til din grunnleggende regnskapsprogramvare. Dynamics 365 Business Central er en alt-i-ett-løsning for forretningsadministrasjon som er enkel å bruke og tilpasse. Løs dine behov på en smidig måte idag og vær trygg på at løsningen vil kunne utvikle seg sammen med din virksomhet i årene som kommer!

Ta kontakt så forteller vi mer

Hvorfor jobbe med oss?

Vårt team består av utviklere og konsulenter som som brenner for hjelpe deg å finne de aller beste løsningene for din virksomhet. Vi kjenner bransjene vi har valgt å satse på godt og våre utviklere har alle over 20 års erfaring. Vi ønsker å bidra til økt inntjening og kontroll på prosessene i bedriften din. Ta gjerne kontakt, så ser vi raskt om det er noe spennende vi kan jobbe videre med sammen.

Mobil teknologi

Vi har laget en brukervennlig app som kan direkteintegreres med ditt forretningsystem. Den har en høy grad av fleksibilitet og tilpasningsmuligheter.

Bransjene ligger i vårt DNA

Vi har jobbet i flere tiår med forretningssystemer hos selskaper som jobber med utleie, parkering og maskinsalg.

Veivalg

Vi hjelper deg med å finne de rette løsningene for din virksomhet.

Våre fokusområder:

  • Implementere ERP systemer
  • Redusere “papirarbeid”
  • Digitalisere prosesser